marmeren_gordijnen_beeld_1980x1005px320220324133751.webp

Chique marmeren inbetweens van Toppoint

Marmer ‘mag weer’. Marmer was een tijdje uit de gratie doordat het louter geassocieerd werd met klassieke interieurs. Vandaag de dag is marmer of ‘marble’ weer helemaal hip en happening.

Op zoek naar nieuwe gordijnen?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!

MAAK EEN AFSPRAAK

Er is veel in marmerlook tegenwoordig, van behang tot vloeren en zelfs ook gordijnen; getuige deze prachtige inbetweens met marmer dessin van Toppoint (by Mr Woon). 

Juist in deze semi transparante, zacht golvende stof komt het dessin van marmer prachtig uit. De natuurlijke aders voegen zich oogstrelend naar de plooien in het gordijn, wat een levendig effect geeft. Deze inbetweens combineren heel goed bij licht (whitewash) hout en grijstinten. Heb je bijvoorbeeld een betonlook vloer en een industrieel design in huis, dan misstaan deze inbetweens zeker niet. Marmer heeft dus zijn intrede gedaan in meer woonstijlen dan alleen de klassieke tegenwoordig. 

Het is ook mooi om de ‘marmer look’ op punten terug te laten komen voor een versterkt effect. We zeggen met klem ‘op punten’ want overdaad schaadt in dit geval. Maar een mooi marmeren vaasje, of salontafel met marmeren blad maakt de look wel af natuurlijk!

Combineer ze voor meer privacy (in de avond) met overgordijnen of andere licht afsluitende raamdecoratie. Uiteraard zonder print, want dan krijgt het marmer dessin van je inbetweens alle aandacht. Wat dacht je van verduisterende witte plissés?

Deel dit artikel

Op zoek naar nieuwe gordijnen?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
13:00
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten
18:00
18:00
18:00
18:00
18:00
17:00

Jouw Decokay