sharp_wave_beeld_1980x1005px20220310120538.webp

Edgy - Sharp Wave gordijnen van Toppoint

Strakke gordijnen zoals de Sharp Wave zijn zeldzaam. Ze integreren drie belangrijke eigenschappen: charme, luxe en strak design. Maar vooral de tegengestelde aspecten ‘zacht en hard’ ontmoeten elkaar in deze unieke raambekleding.

Wie van verstilde luxe houdt, is in één klap verkocht bij het zien van de Sharp Wave gordijnen. Het zijn namelijk geen gewone gordijnen. Ze combineren de looks van verticale lamellen, met de uitstraling van gordijnen. Het mooiste: het zijn wél echte gordijnen, alleen met een uniek systeem, waardoor ze altijd strak in de ‘plooi’ vallen. 

De truc: de plooi is een harde vouw (die eigenlijk bestaat uit onzichtbare panelen).  Tussen deze vouwen ontstaat zo een minimale, ranke tussenruimte die helemaal in het ontwerp past. Opgevouwen toont hij mogelijk nog strakker. (Mooi in combinatie met verduisterende rolgordijnen!) Een geniaal concept dus dat - niet verwonderlijk - van Toppoint komt. Een leverancier die onbetreden paden durft te bewandelen op een manier die zelfs concurrenten inspireert. 

De stof is een zachte inbetween, wat een diffuse lichtfiltering geeft die sfeer in de kamer brengt. Om die reden is dit gordijn dan ook geliefd bij veel verschillende interieur lovers. Van basic- tot modern-, en van botanische- tot stedelijk design woonstijlen. 

Je kunt hem zo breed bestellen als je wil door de opbouw. De maximale hoogte is maar liefst 309 cm, wat betekent dat deze raamdecoratie perfect is voor hoge raampartijen. 

Hij is leverbaar in tien trendy kleuren, waaronder mosgroen, taupe, crème en koper. Bijpassend kies je zwart of wit afwerkingsband dat mooi wegvalt in de donkere of lichte stof. De bedieningsstang wordt geleverd in zwart, grijs of wit. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
13:00
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten
18:00
18:00
18:00
18:00
18:00
17:00

Jouw Decokay